A Tatai Rendőrkapitányság munkatársa lett az Év embere

A 24 Óra és a kemma.hu szervezésében Tatán, a Malom és Kacsa Étterem és Rendezvényházban köszöntötték az idei Év embere és Év sportolója 2022 szavazások győzteseit, az Év embere elismerést a Tatai Rendőrkapitányság főtörzsőrmestere, Németh Róbert vehette át.

Február 14-én zárult a megyei napilap és hírportál közönségszavazása, melynek során két témában lehetett voksolni. Az Év sportolója kategóriában az év női és férfi sportolójára valamint az év női és férfi csapatára lehetett szavazni, a voksolást több, mint 40 ezren követték és végül több, mint 22 ezer szavazat döntött, a győztesek: Szalai Lili súlyemelő, Nardelotti Zoltán muaythai-harcos, a Tatabányai Röplabda SE és a MVM-OSE Lions kosárlabdázói.

Az Év embere szavazásnak 10 jelöltje volt, akik kivételes tetteikkel, teljesítményükkel példaként állhatnak előttünk. Ezt a szavazást 22 ezren követték, több, mint 7 ezren szavaztak, végül 2172 vokssal a Tatai Rendőrkapitányság kötelékében dolgozó Németh Róbert lett a győztes, aki Kocson, körzeti megbízottként végzi a feladatait, s emellett mentőápolóként és Police Medic oktatóként is dolgozik. A főtörzsőrmester mentett már életet telefonos videóhívás segítségével, fiatal öngyilkosjelölt is köszönheti neki az életét, de balesetet szenvedett kerékpárosnak és autósnak egyaránt segítségére volt korábban. Németh Róbert elmondta, hogy a szavazás végeredménye nagyon meglepte őt, s ezzel együtt meg is erősítette mindabban, amit csinál, hiszen a munkája az élete.

Szívből gratulálunk, a szolgálathoz további sok erőt és nagyon jó egészséget kívánunk neki!