Az idősotthonban is köszöntötték a szociális területen dolgozókat

A Szociális Munka Napja alkalmából rendeztek ünnepséget a Tatai Kistérségi Időskorúak Otthonában november 9-én.

Az intézmény Fényes fasori épületében a város nevében Robozné Schőnfeld Zsuzsanna önkormányzati képviselő és Rigó Balázs, Tata alpolgármestere köszöntötte az otthon dolgozóit. Rigó Balázs kiemelte: – Elhivatott és megfelelő szakmai tudással rendelkező munkatársaink vannak, akik a sokszor nagyon nehéz feladatokat nap, mint nap ellátják. Bár a Szociális Munka Napja november 12-én van, az itt dolgozókkal kapcsolatban álló többszáz család és természetesen a gondozottak számára az év minden napján nagyon fontosak a segítő szolgálatot végző emberek, akik odafordulnak másokhoz, kezet nyújtanak nekik és segítséget, biztonságot adnak számukra.

A Tatai Kistérségi Időskorúak Otthonának hatvan dolgozója van, húszan a Kocsi utcai, negyvenen pedig a Fényes fasori telephelyen végzik a munkájukat. Turza Károly intézményvezető az ünnepség kapcsán elmondta: – Örülünk annak, hogy a szociális területen dolgozóknak is jutott egy olyan nap, amikor fokozottabb figyelmet kapnak. Ilyenkor egy kicsit mi is magunkba tekintünk, hogy értékeljük mindazt a munkát, amit végzünk.

Köszönjük az idősotthonban dolgozók munkáját, hivatásukhoz jó egészséget, erőt, és mindig megújuló energiákat kívánunk a jövőben is!