Elbúcsúztak a városi Tanuszoda nyugdíjba vonult uszodamesterei

Január 14-én a Kőkúti Általános Iskolában köszöntötték nyugdíjba vonulása alkalmából a városi Tanuszoda két uszodamesterét, Hegedűs Nándort és Harangozó Imrét.

Az uszodamesterek 2008 – a Tanuszoda megnyitásának éve – óta dolgoztak az intézményben, és ahogyan Kőhalmi Zoltán, a Kőkúti Iskola igazgatója fogalmazott, a munkájuknak köszönhető, hogy az uszoda most is olyan jó állapotban van, akárcsak a kezdetekkor, és a műszaki háttere is olyan megbízható, hogy nyugodtan lehet tervezni az elkövetkező éveket.

A helyszínen Michl József polgármester is köszöntötte az uszodamestereket, kiemelve, hogy nélkülük nem működhetett volna az uszoda, precízen végzett, nehéz szakmunkájuk biztosította az évi 30 ezernél is több látogatót fogadó uszoda megbízható, folyamatos működését.

Hegedűs Nándor és Harangozó Imre gyerekkori barátok, és elmondásuk szerint a Tanuszodában eltöltött több, mint egy évtized így utólag nagyon gyorsan eltelt. Folyamatos műszakban dolgoztak, napról-napra váltották egymást, hétközben és hétvégente egyaránt. Az ünnepek alatt is bejártak és soha nem hiányoztak betegség miatt. Segítettek az úszásoktatásban, elhárították a kisebb műszaki hibákat, figyeltek a gyerekekre és számtalan háttérfeladatot láttak el.

Köszönjük áldozatos munkájukat, jó egészséget és élményekkel teli, boldog nyugdíjas éveket kívánunk Hegedűs Nándornak és Harangozó Imrének!