Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tókerülő gyaloglás Füsti Edina gyalogló olimpikonnal

május 11. @ 14:00 - 16:00

Nem kell megijednie a címtől azoknak sem, akik nem sportteljesítményként sétálnak a tó körül. Rövid bemelegítés után könnyed gyaloglásra, a végén nyújtógyakorlatokra kerül sor, melyeket Füsti Edina gyalogló olimpikon vezet május 11-én szombaton, 14:00 órától az Új Kajakház Ökoturisztikai Központtól indulva.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság balesetmegelőzési programján Edina a sportolók szemszögéből beszél a gyaloglásról és annak egészségre gyakorolt hatásáról, a rendőrség szakembere pedig arról, hogy mire kell figyelnünk sportolás, gyaloglás, séta közben, ha szeretnénk elkerülni a balesetet. A kerékpárút és járda találkozása, párhuzamossága, a futópálya, a sportolók mozgása a közlekedési helyzetekben mind-mind téma lesz.

A közös bemelegítés után a gyaloglást mindenki saját tempójában teljesíti, aki visszaér az indulás helyszínére, a program kezdeténél kapott sorszám alapján sorsoláson vesz részt, és hárman a vármegyei balesetmegelőzési bizottság ajándékcsomagját vehetik majd át. A szervezők minden érdeklődőt hívnak és várnak.

 

 

 

Details

Date:
május 11.
Time:
14:00 - 16:00

Venue

Új Kajakház Ökoturisztikai Központ