Fellner emlékezet játék – 10. forduló

Tata Város Önkormányzata ismét játékra hívja a Fellner Jakab barokk építész élete és munkássága iránt érdeklődőket, a Fellner-emlékezet játék 10. fordulójában.

Év végéig havonta két alkalommal egy-egy feladványt jelentetünk meg a Tatai Városkapu újságban és az interneten. A helyes választ beküldők között fordulónként kb. 10 ezer forint értékű tárgy- és könyvjutalmat sorsolunk ki. A mind a tizenkét feladványt helyesen megoldók külön sorsoláson vesznek részt, amelynek fődíjai egy okosóra és egy könyvcsomag lesznek.

A 10. forduló során 6 hölgy vezetéknevét beírva a csatolt ábrába egy színkódhoz jutunk, melynek segítségével megkapjuk egy 7. hölgy keresztnevét is. A megfejtés a hat vezetéknév és a keresztnév beküldése, a részletek a csatolt plakáton olvashatóak.

A megoldásokat e-mailben várják a szervezők 2022. november 28-án éjfélig a fellner.jakab.300@gmail.com címen, vagy papír alapon legkésőbb ugyancsak november 28-án a Városháza bejáratánál lévő postaládába bedobva vagy a portán leadva. A megoldáson tüntessék fel a játékos nevét, és papír alapú beküldés esetén a telefonszámát is!