Fellner emlékezet játék – 12. forduló

Tata Város Önkormányzata utolsó alkalommal hívja játékra a Fellner Jakab barokk építész élete és munkássága iránt érdeklődőket, a Fellner-emlékezet játék 12. fordulójában.

Az elmúlt időszakban havonta két alkalommal egy-egy feladványt jelentettünk meg a Tatai Városkapu újságban és az interneten. A helyes választ beküldők között fordulónként kb. 10 ezer forint értékű tárgy- és könyvjutalmat sorsoltunk ki. A mind a tizenkét feladványt helyesen megoldók külön sorsoláson vesznek részt, amelynek fődíjai egy okosóra és egy könyvcsomag lesznek.

A 12. fordulóban egy keresztrejtvényt kell megfejteniük a játékosoknak, a megjelölt négyzetekben szereplő betűkből pedig egy vezetéknevet kapnak, a feladat ennek a névnek a beküldése.

A megoldásokat e-mailben várják a szervezők 2023. január 9-én éjfélig a fellner.jakab.300@gmail.com címen, vagy papír alapon legkésőbb ugyancsak január 9-én a Városháza bejáratánál lévő postaládába bedobva vagy a portán leadva. A megoldáson tüntessék fel a játékos nevét, és papír alapú beküldés esetén a telefonszámát is!