Fellner emlékezet játék – 8. forduló

Tata Város Önkormányzata ismét játékra hívja a Fellner Jakab barokk építész élete és munkássága iránt érdeklődőket, a Fellner-emlékezet játék 8. fordulójában.

Év végéig havonta két alkalommal egy-egy feladványt jelentetünk meg a Tatai Városkapu újságban és az interneten. A helyes választ beküldők között fordulónként kb. 10 ezer forint értékű tárgy- és könyvjutalmat sorsolunk ki. A mind a tizenkét feladványt helyesen megoldók külön sorsoláson vesznek részt, amelynek fődíjai egy okosóra és egy könyvcsomag lesznek.

A nyolcadik forduló főszereplője, a tető. A játékosok hat fényképrészleten hat, Fellnerhez köthető épület tetőszerkezetét láthatják, a tetőkről készült képek sorszámait kell összepárosítani a feladványban felsorolt hat épület nevével.

A megoldásokat e-mailben várják a szervezők 2022. október 31-én éjfélig a fellner.jakab.300@gmail.com címen, vagy papír alapon legkésőbb ugyancsak október 31-én a Városháza bejáratánál lévő postaládába bedobva vagy a portán leadva. A megoldáson tüntessék fel a játékos nevét, és papír alapú beküldés esetén a telefonszámát is!

Fellner-emlékezet játék- 8. feladvány. 10.20.