Idén is nagyot szólt a Patara

Idén is felejthetetlen élmény volt a Tatai Patara 1597 Török-kori Történelmi Fesztivál, mely 2024-ben is sok izgalmas programot kínált városunkban a látogatóknak.

Több, mint 500 hagyományőr érkezett a 16. Tatai Patarára, összesen 17 ezer kilométert utazva, hogy május 24. és 26. között bemutatókkal, csatajelenetekkel szórakoztassák a közönséget. A programok sorában többek között voltak nyílt színi csaták, a MH Klapka György 1. Páncélosdandár haditechnikai bemutatója, a Török Állami Néptáncegyüttes előadása, kézműves mesterek bemutatkozása, színi előadások és koncertek, néptáncműhelyek műsorai. A fesztiválon újra megrendezték a Regionális Katonazenekari Találkozót, melynek helyszínén, a Kossuth téren nagy sikerrel lépett fel a MH Szentendre Helyőrségi Zenekar, a MH Debrecen Helyőrségi Zenekar, a MH Szolnok Helyőrségi Zenekar valamint természetesen a házigazda, a MH Tata Helyőrségi Zenekar.

A fesztivál ebben az évben is felejthetetlen élmény volt, köszönet a ZOFI Rendezvényszervező Kft.-nek, minden közreműködőnek és támogatónak!