Ismét lehet pályázni a városi sportösztöndíjra

2023-ban újra lehet pályázni az önkormányzat sport-ösztöndíjára.

Az „Esterházy Miksa Viator” sportolói ösztöndíjra pályázatot nyújthat be minden tatai sportegyesületben sportoló személy, vagy tatai sportegyesületből induló sportoló, aki olimpiai sportágban válogatott kerettag és a pályázat benyújtásának napján nem múlt el 30 éves.

A pályázatot Tata polgármesterének kell címezni.

A sportoló által benyújtott pályázatnak tartalmaznia kell a jelentkező személyi adatait, lakcímigazolását, elért eredményeit valamint az indoklást. A pályázathoz csatolni kell az érintett sportegyesület vezetőjének ajánlását is. A pályázat benyújtható személyesen, postai úton vagy e-mailen a polgarmester@tata.hu vagy a civil@tata.hu e-mail címre. A sportolói ösztöndíjra vonatkozó jogosultságot Tata polgármestere állapítja meg.

A jogosultság megállapítása esetén a támogatást a Tatai Közös Önkormányzati Hivatal minden hónap 15. napjáig utalja a jogosult bankszámlájára. Az ösztöndíj folyósítását az érintett sportegyesület indoklással ellátott kérelmére a polgármester szüneteltetheti, megszüntetheti.

Az ösztöndíj mértéke havonta bruttó 40 000 forint.

További információ: Tatai Közös Önkormányzati Hivatal, Izsáki Zsuzsanna humánszolgáltatási ügyintéző, telefon: 34/588-664, e-mail: civil@tata.hu.

A pályázatokat 2023. április 20-ig lehet benyújtani.

Adatkezelési szabályzat- 2023