Július 7-ig lehet jelentkezni a XII. Barlang/ Grotta kiállításra

A Kuny Domokos múzeum tizenkettedik alkalommal rendezi meg a Barlang/Grotta kiállítást Tatán, a Törökkori bejáróban 2024. augusztus 10. és augusztus 31. között.

A kiállítás témája idén: Újjászületés

A kiállításra jelentkezhetnek 40 évnél fiatalabb professzionális képzőművészek valamint a művészeti egyetemek hallgatói festménnyel, grafikával, szoborral, installációval. A kiállítás meghívásos és szabad beadásos rendszerben kerül megrendezésre. A korábbi kiállítók meghívottként szerepelhetnek korhatár nélkül.

Jelentkezni július 7-ig lehet e-mailben.

A jelentkezők a torokkorikiallitas@gmail.com e-mail címre küldhetnek maximum 5 db képet JPG formátumban (1 M-5M), címmel, mérettel, technikával és készítési évvel együtt, valamint egy rövid szakmai önéletrajzot. A kiállítandó képek mérete ne haladja meg az 1m x 1m-t. A pályázat eredményéről, a képek leadásáról, és a megnyitó pontos idejéről mindenkit e-mailben értesítenek. A képeket kiállításra kész állapotban kell leadni. A kiállítás anyagából katalógus készül.

A kiállítási anyagok gyűjtése Budapesten (helyszínt később egyeztetnek a kiállítókkal), Zalaegerszegen és Tatán a Vármúzeumban lesz. A legjobb alkotók jövőre lehetőséget kapnak önálló kiállításra a Vármúzeumban. A korábbi Barlang/Grotta kiállításokon résztvevőknek nem kell önéletrajzot küldeniük, elég a kiállításra szánt munkákat elküldeni.

További információ:
Kövesdi Mónika 06/20-579-5716
Kammerlohr-Kováts László 06/70-318-6311
torokkorikiallitas@gmail.com