Koncert a katonazene napja alkalmából

A magyar katonazene napja alkalmából adott koncertet a Piarista Rendház dísztermében a Magyar Honvédség 25. Klapka György Lövészdandár Zenekara április 29-én. Az előadás egyben Tóth Henrietta őrmester klarinét diplomakoncertje is volt.

Lehár Ferenc zeneszerző és katonakarmester születésének évfordulóján van a magyar katonazene napja, április 30-án. Ehhez kapcsolódóan a Magyar Honvédség zenekarai és zenészei országszerte megemlékeznek az elődökről. A Balázs Attila vezetésével működő dandárzenekar aktív közreműködője Tata életének, a különböző eseményeknek, városi programoknak. Elkötelezett munkájukat, az emlékezetes élményeket ezúton is köszönjük a zenekar minden tagjának, jó egészséget és sok újabb sikert kívánunk nekik!

Legközelebb május 6-án, a Magyary Zoltán Művelődési Központban hallhatja a közönség a tatai dandárzenekart, mely részt vesz az idei Tatai Patara 1597 Török – kori Történelmi Fesztivál programjában megrendezésre kerülő  Katonazenekari Fesztiválon is, június 4-én a Kossuth téren.