Megkezdte a zöldhulladék elszállítását a Városgazda

A Tatai Városgazda Nonprofit Kft. megkezdte a lakossági zöldhulladék elszállítását a hétfői, szerdai és pénteki munkanapokon.

Hétfői munkanapokon:

Újhegy, Tóvárosi városrész a Május 1. útig (Vasút u., Bacsó B. út és a róla nyíló utcák, Mikovényi út és a róla nyíló utcák, Somogyi B. út, Almási út, Bezerédi u. és a róla nyíló utcák, Agostyáni út és a róla nyíló utcák, Bacsó 66. ltp. és a Szőnyeggyári ltp, Oroszlányi út).

Szerdai munkanapokon:

Agostyán és Kertváros, a Fáklya út és a róla nyíló üdülőterület utcái, Baji út, Vértesszőlősi út, Ady E. útról nyíló utcák, Tópart sétány, Sport utca, Hattyúliget utca).

Pénteki munkanapokon:

Felső-Tata: Május 1. út két oldala, Környei út és a róla nyíló utcák, Remeteségi üdülőrészek és Fácánoskert lakópark, Komáromi utca és a róla nyíló utcák, Kocsi út és a róla nyíló utcák, József Attila utca és a róla nyíló utcák, Kakas utca és a róla nyíló utcák, Naszályi út és a Látóhegy.

Felhívjuk a tataiak figyelmét, hogy a zöldhulladékot kizárólag a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. által erre a célra forgalmazott zsákjaiban szállítják el!

 

A zsákok az alábbi helyszíneken vásárolhatóak meg:

Tatai Városgazda Nonprofit Kft. telephelye (2890 Tata, Szélescsapás)

Gombos Agrodiszkont Plusz Kft. (2890 Tata, Arany János u. 4.)

Veréb Dávid e.v., Műanyagbolt Tata (2890 Tata, Bacsó Béla út 24. (Bacsó-Bezerédi sarok))

Guguker Kft. (2890 Tata, Deák F. u. 29.)

Piactéri Gazdabolt (2890 Tata, Piac tér, Lidl mellett)

A magánházaktól kikerülő nem zsákolható zöldhulladék (ágak, gallyak, nagyobb növényi részek) elszállítását az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. végzi, a szelektív hulladék lakossági begyűjtését ismertető tájékoztató füzetben meghatározott rend szerint.

További információ a Tata Városgazda Nonprofit Kft. titkárságán (34/708-102) kérhető.