EQUUS Állatorvosi Rendelő, Állatpatika

Cím:

2890 Tata, Csapó u. 8.

Telefon:

+36-34-821-820

Honlap:
Nyitvatartás: 

Hétfő-Péntek: 9:00-17:00

Szombat: 9:00-12:00

Vasárnap: zárva

Az EQUUS Állategészségügyi, Állattenyésztési Szolgáltató és Kereskedelmi KFT. 1990 óta forgalmaz állatgyógyszereket, vakcinákat, antiparazitikumokat, gyógyszeres premixeket, vitaminokat, rovar- és rágcsálóirtószereket, fertőtlenítőszereket, állatorvosi és állattenyésztési eszközöket, műszereket, takarmány-kiegészítőket, hozamfokozókat, coccidiosztatikumokat, probiotikumokat, enzimeket és egyéb takarmányadalékokat. Az Equus KFT. így teljesíti azokat az elvárásokat, melyeket az állattenyésztők, állatorvosok és gazdasági szakemberek fogalmaztak meg számunkra.

Állatpatikánkban és raktárainkban megtalálhatók a hazai és külföldi originális készítmények teljes sora.
Cégünk közel 100 beszállítóval áll közvetlen kapcsolatban köztük a magyar gyógyszergyártó vállalatokkal, importőrökkel, és az országban képviseletet tartó külföldi vállalatokkal. Területünkön a Novartis, a Medimpex, a Ceva-Phylaxia, Bayer, Intervet, Noack, Europharma, Pfizer, Merial, Phylaxia Pharma, Schering, Werfft-Chemie, Veyx, Fromme, Animal-Med, NCP, Upjohn, Fort Dodge, Royal Canin, Hill’s és még sok más cég disztribútorai vagyunk. A Magyarországon törzskönyvezett és forgalomba hozott összes készítményt raktáron tartjuk.

Célunk az, hogy régiónkban, korrekt árakkal, gyors, rugalmas szolgáltatásokkal, koncentrált figyelemmel álljunk vevőink rendelkezésére.
Az EQUUS KFT. immáron 20 éve beszállítója több állattenyésztő cégnek, vállalkozásnak, termelő szövetkezetnek, patikának, magánszemélynek. Vevőink visszajelzései bizonyítják, hogy jó úton járunk, széles körben tapasztaljuk megelégedettségüket.

Cégünk 2000-ben megszerezte az MSZ EN ISO 9001 minősítést és 2005-ben bevezettük az MSZ EN ISO 14001 környezetközpontú minőségirányítási rendszert is. Az Equus Kft. minőségpolitikája híven tükrözi Cégünk üzleti filozófiáját, hosszú távú elképzeléseit és a magunkkal szemben támasztott elvárásokat.