Evergreen Kft.

Miért pont Tata?

Magyarország számos gyönyörű, ugyanakkor történelmileg és kulturálisan is érdekes várost tudhat magáénak, melyekben mind van valami egyedi, ami semmi másra nem jellemző. Ez lehet egy épület, egy szobor, de akár egy rendezvény is. Tatán ez például az Öreg-tó partján épült Tatai vár, melyet mindenképp érdemes meglátogatnunk, de itt még közel sincs vége a felsorolásnak.

Közel hozzá épült valamivel utána az Esterházy-kastély, ami szintén nyomós indok lehet egy tatai kirándulásra. Ahova még mindenképp érdemes lehet ellátogatnunk egy tatai kisvonatos kirándulás során, az a Kálvária-domb, melyen egy egyedülálló geológiai park várja az érdeklődőket, és nem utolsó sorban egy kilátó torony, melyről remekül megcsodálható a városkép. Tata óvárosában a számos templom és műemléképület mellett remek éttermek és kávézók találhatóak, melyek közül mindenki megtalálhatja a neki tetszőt.

Ha szeretné közelebbről is megismerni Tatát, cégünk kisvonatos kirándulásainál keresve sem találhatna jobbat!

Tudnivalók

Útvonal:

Váralja útHattyúliget u. – Angolpark (Pálma szálló, Kis kastély, Cseke tó part, Műromok) – Erzsébet tér – Ady E. út(Baji úti elágazásánál Tópart felé) – Tóparti sétány – Fenyves Grilltől sétány erdei része – Pikant étterem – Hajókikötő – Pikantó étterem – Fenyves grill – Vizi vágóhíd – Albatrosz – Vár – Lovasklub – Fazekas út – Fekete út – Geodéziai múzeum – Kocsi u. – Kossuth tér – Rákóczi út – Váralja út – Vár

Járatok:

A kisvonat hétfőtől-péntekig 10-17 h-ig, hétvégén 10-18 h-ig, minden egész órakor indul, minimum 4 főtől.

Kisvonat szezonban – áprilistól október végéig működik menetrendszerűen az időjárástól függően.
Szezonon kívül (novembertől- március végéig) csak megrendelésre áll ki a kisvonat, minimum 1 óra bérlési költségen, létszámtól függetlenül.

Árak:

Menetrend szerinti járaton 1.500 Ft/fő
3 éves korig ingyen

Bérbeadás óradíja: nettó 70 ezer Ft / óra

Bérbeadás egész napra (maximum 8 óra): nettó 350 ezer Ft + az oda vissza út költsége

Elérhetőségek:

Zink Ferenc

Telefon/fax: +36-34-487-140

Mobil:+36-20-942-7934

Web: https://kisvonatok.hu/tata/

E-mail: kisvonat@kisvonatok.hu

További információk: kisvonat.eu