Eötvös József Gimnázium Kollégiuma

Kollégiumvezető:

Lukács Zsolt

Cím:

2890 Tata, Fáklya u. 4.

 

Mobil:

+36-30-432-3401 (kollégiumvezető)

Mobil:

+36-30-432-3480 (porta)

 

Rendszeresen keresnek meg bennünket szállásügyben. Az épületben bérlők vagyunk, így nem tudunk – sem nyáron, sem tanítási időben – szállást nyújtani senkinek. Ez ügyben az Esély Budapest Alapítvány az illetékes.

Az Eötvös József Gimnázium Kollégiuma 135 férőhellyel várja a tanulni vágyó diákokat. A szállás biztosítása mellett gazdagító programokkal, szabadidős foglalkozásokkal és jó közösséggel teremtjük meg a tanuláshoz szükséges hátteret.

Kollégiumunkat egyedivé teszik hagyományaink, az AJTP által nyújtott lehetőségek, diákjaink közössége. Fontosnak tartjuk a tehetséggondozást, a felsőoktatásba való bekerüléshez az esélyegyenlőség megteremtését.

A kollégisták számára biztosított a napi háromszori étkezés, az elhelyezés 4 ágyas szobákban, a sportolási lehetőség konditermünkben és kültéri pályákon, a főzési lehetőség a diákkonyhákon illetve a számítógépterem használata.

Diákjaink játszhatnak hangszereinken (zongora, gitár, stb…) és lehetőség van roller illetve kerékpár használatára is. Társasjátékállományunk folyamatosan bővül.

A szabadidő hasznos eltöltését biztosítják szakköreink, az önképző körök, a házibajnokságok, a tehetséggondozó és tanulást segítő foglalkozások. A kikapcsolódást népszerű programjaink segítik.

A kollégiumi élet hozzájárul a szocializálódás, a személyiségfejlődés, az önállóvá válás folyamatához. Mindezt rendkívül színesen, kontrollált pedagógiai keretek között.