Tatai Bartók Béla Óvoda

Intézményvezető:

Szijjné Mokánszki Natália

Székhely:

2890 Tata, Bartók Béla utca 7/A.

Telefonszám:

+36-34-380-972

E-mail:

bartok.ovoda@tata.hu

OM azonosító:

013696

Maximális gyermek-, tanulólétszám:

125 fő

Az intézmény Tatán, a „vizek városának” központjában, csodálatos természeti környezetben, az Öreg-tó közelében helyezkedik el. 2010-ben épült, így esztétikai szempontból és felszereltségét tekintve is megfelel a mai kor kihívásainak. Az óvoda 5 csoportja 125 kisgyermek nevelését teszi lehetővé. Minden csoportszoba öltözővel és saját mosdóval rendelkezik. Külön öröm számunkra az emeleten található, rengeteg eszközzel felszerelt tornaterem, amely az ide járó gyermekek mozgásfejlesztésének nagyon jó terepe. Az óvodának van sószobája, fejlesztő szobája, valamint saját főzőkonyha biztosítja az egészséges ételeket a gyermekek számára.

Az óvoda vegyes csoportokban neveli a gyermekeket, és vállalja a sajátos nevelési igényű gyermekek befogadását is. Az intézményben zenei, mozgásos és vizuális nevelést nyújtó tehetséggondozó csoportok működnek, a nagycsoportos, iskolába készülő gyermekek számára pedig mozgásfejlesztő foglalkozást biztosítanak. Ezen felül minden nap tudatosan irányított, de játékos testnevelés biztosítja az óvodába járó gyermekek mozgásigényének kielégítését.

Ha szülőként olyan óvodát keres, ahol gyermeke megtanul egy közösség értékes tagjává válni úgy, hogy közben egyénisége is kibontakozhat, akkor jó helyen jár! Fontos számukra, hogy minél több olyan élethelyzetben, tevékenységben próbálhassa ki magát gyermeke, amelyben megerősödhet és átélheti az “én erre is képes vagyok” érzését. Céljuk az, hogy gyermeke önálló személyként és egy közösség tagjaként is megtalálja a boldogságát.

Letölthető dokumentumok