Old Lake Man Triatlon Verseny

2017 óta rendezik meg az Old Lake Man Rövidtávú Triatlon Országos Bajnokságot és Középtávú Amatőr Magyar Kupát, amelynek 2022-ben már negyedik alkalommal szolgált helyszínéül Tata városa és az Öreg-tó. A korábbi helyszínek mellé 2022-ben csatlakozott a megújult Esterházy-kastély udvara, ahol a verseny 600 férőhelyes depója kapott helyet.

A Footour Futó, Kerékpáros és Triatlon Sportegyesület által szervezett megmérettetésen a Rövidtávú Országos Bajnokság résztvevői 1,5 kilométert úsznak az Öreg-tóban, majd ezt követően 40 kilométert kerékpároznak és 10 kilométert futnak, a Középtávú Amatőr Magyar Kupa versenyzői pedig 9 kilométer úszást, 90 kilométer kerékpározást és 21 kilométer futást teljesítenek. Mindkét táv teljesíthető egyéniben és csapatban egyaránt.

Minden szintidőn belül befutó egyéni és váltó versenyző érmet és egyedi Finisher pólót kap. Az egyéni kategóriák dobogósai külön érmet és tárgy jutalmat, a győztesek kupát kapnak. Az egyéni abszolút 1-3. helyezettek (férfi, női) pénzdíjazásban részesülnek.

További információ:

Web: www.oldlakeman3athlon.hu

Facebook: https://www.facebook.com/oldlakeman3athlon/

Róth Balázs

E-mail: info.footour@gmail.com

Telefonszám: 06/20-433-96-07