Pályázati kiírás – Esterházy Miksa „Viator” sportolói ösztöndíj

Lehet pályázni az emelt összegű sportösztöndíjra, a pályázatokat március 15-ig kell benyújtani.

Az Esterházy Miksa „Viator” sportolói ösztöndíjra pályázatot nyújthat be minden tatai sportegyesületben sportoló, vagy tatai sportegyesületből induló sportoló, aki olimpiai sportágban válogatott kerettag.

Az ösztöndíj két kategóriában adományozható:

– A fenti feltételeknek megfelelő sportoló részére, aki nem múlt el 18 éves és a pályázat benyújtását megelőző évben országos vagy nemzetközi versenyeken kiemelkedő eredményeket ért el. Az ösztöndíj összege ebben az esetben havi 50 000 Ft.

– A fenti feltételeknek megfelelő sportoló részére, aki betöltötte a 18. életévét és a pályázat benyújtását megelőző évben országos vagy nemzetközi versenyeken kiemelkedő eredményeket ért el. Az ösztöndíj összege számukra havi 150 000 Ft.

A díj megállapítására a pályázatot Tata város polgármesteréhez kell benyújtani, s mellékelni kell a meghatározott feltételek igazolását, valamint az érintett sportegyesület vezetőjének ajánlását. A pályázatnak tartalmaznia kell az ösztöndíjra javasolt személy nevét, személyi adatait, lakcímigazolását, az elért eredményeit és az indoklást.

A sportolói ösztöndíjra vonatkozó jogosultságot Tata város polgármestere állapítja meg.

További információ Izsáki Zsuzsanna humánszolgáltatási ügyintézőnél kérhető a 34/588-664-es telefonszámon vagy a civil@tata.hu e-mail címen.

5_2018.(III.28.) Esterházy Miksa Viator sportösztöndíjról_2024.01.01-től