Príma díjra jelölték a tatai múzeumot

A VOSZ (Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége) Komárom-Esztergom Megyei Szervezete 2022-ben is odaítéli a Megyei Príma Díjakat. A jelölési folyamat lezárult, s ebben az évben is szavazhatunk tatai jelöltre.

Megyénk sport, szellemi és kulturális életének meghatározó szereplői közül arra a tízre szavazhatunk, akiket az ajánlások alapján a Vállalkozók és Munkáltatók Szövetsége megyei szervezetének kuratóriuma Megyei Príma Díjra jelölt. A jelölési folyamat lezárását követően, a szakmai zsűri a megyei elnökséggel közösen 96 jelöltből választotta ki az első tízet, a sorban pedig tatai jelöltnek is szurkolhatunk, ugyanis a Magyar Tudomány kategória ez évi jelöltje a Kuny Domokos Múzeum. A múzeumnak szívből gratulálunk, reméljük, hogy a jelölést díjra is tudják majd váltani. Ezt segíthetjük azzal, ha szavazunk a tatai múzeumra online vagy akár offline módon augusztus 20-ig.

A közönségszavazás elindult, a 24 óra által létrehozott felületen: https://www.kemma.hu/megyei-prima-dij-kozonsegszavazas

Szavazni augusztus 20-án reggel nyolc óráig lehet, egy jelöltre naponta egyszer. Hamarosan újabb voksolási lehetőségek is várják majd az érdeklődőket, a VOSZ megyei szervezetének honlapján, illetve a Forrás Rádió weblapján. Offline módon is lehet szavazni, ugyanis a jelölteket bemutatják a 24 Óra napilapban, az újságból kivághatják a szavazók a kedvencük bemutatkozását, s azt postán elküldhetik a lap szerkesztőségébe (Tatabánya, 2800, Mártírok útja 44.), vagy a VOSZ irodájába (Tatabánya, 2800, Bárdos lkp. 4/A fsz. 3.).

A Megyei Príma Díjátadó Gálaestet szeptember 9-én rendezik majd Tatabányán, a Jászai Mari Színházban. Szavazzunk minél többen, hajrá Kuny Domokos Múzeum!