Rendkívüli ülést tartottak a Városházán

Rendkívüli ülést tartott Tata Város Önkormányzat Képviselő-testülete február 21-én a Városházán. A képviselők a Tatai Városkapu Közhasznú Zrt.-hez kapcsolódóan hoztak döntést vezérigazgatói jogviszony megszüntetéséről, valamint a tisztség betöltéséről.

Michl József polgármester ezzel kapcsolatban az ülés után elmondta: – Dr. Cseh Georginának, a cég vezérigazgatójának munkaviszonya február 21-vel megszűnik, ezért a képviselő testület egyhangúlag szavazott az új vezérigazgató személyéről, a döntés értelmében február 22-től Pálházy Nándor vezeti a Tatai Városkapu Közhasznú Zrt-t. Pálházy Nándort Tatán sokan ismerik, hiszen az újranyitástól kezdődően korábban az Esterházy-kastély első igazgatója volt. A városunkban kialakított kapcsolatainak, a turisztikai vonalon megszerzett szakmai végzettségének, cég és intézményvezetői tapasztalatainak egyaránt jó hasznát veszi majd a Városkapu Zrt élén. Michl József kiemelte: – Dr. Cseh Georginának köszönjük a munkáját, eddigi együttműködését.

A képviselők februári rendkívüli ülésükön még egy napirendi ülést tárgyaltak, zárt ülés keretében egyeztettek egy Tata Város Önkormányzatát érintő hagyatékkal kapcsolatos döntés meghozataláról.