Tartsd az álomesküvődet Tatán!

Polgári esküvő Tatán a hivatal dísztermében vagy bármely külső helyszínen is lehetséges!

Kedves fiatal párok! Ha Tatán tervezitek életetek nagy napját, a házasságkötést, és szeretnétek, hogy a polgári szertartás igényeiteknek, személyes kéréseiteknek megfelelő, egyedi, szívhez szóló, hangulatos legyen, keressétek a Tatai Közös Önkormányzati Hivatal anyakönyvvezetőit!

A hivatalban tevékenykedő, képzett anyakönyvvezetők készséggel állnak rendelkezésre.

Kollégáink lehetőséget biztosítanak a pároknak előzetesen egyeztetett időpontban – akár több alkalommal is – a találkozásra, a megbeszélésre, így minden apró részletre ki tudnak térni, a párok elmondhatják kívánságaikat a szertartás menetére vonatkozóan (pl. gyertyagyújtás, homoköntés, szülőköszöntés, ajándékozás, fogadalom, stb.). Anyakönyvvezetőink személyes, akár extra kéréseknek is eleget tesznek és az esketést nemcsak a hivatalban, hanem Tata város bármely egyéb helyszínén is lebonyolítják. Fontos, hogy a tatai lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkező, vagy tatai születésű párok esetében a hivatal dísztermében és külső helyszínen, akár szabad téren tartott esküvő bármely időpontban teljesen ingyenes. Amennyiben a pár egyik tagja sem tatai születésű és tatai lakcímmel sem rendelkezik, akkor a hivatali helyiségben történő házasságkötés díja 15 000 Ft, a külső helyszíni esküvő díja 40 000 Ft.

A Tatai Közös Önkormányzati Hivatal anyakönyvvezetői szeretettel várják a házasodni vágyó párokat! Az alábbi telefonszámokon munkanapokon 8-16 óráig érhetőek el kollégáink: Herczog Alexandra és Fodor Bernadett: 34/588-642,  Jenei Márta: 34/ 588-611, Izsáki Zsuzsanna: 34/ 588-664.