CityApp Tata

CityApp Tata város applikáció

A CityApp Tata egy olyan ingyenes mobil alkalmazás, amelynek segítségével mindent egy helyen megtalálsz, megismerheted a város híreit, programjait, intézményeit, vendéglátóhelyeit, emellett elérhető az országos szintű közlekedési mobiljegy, autópálya matrica és belépőjegy vásárlási lehetőség is, Android vagy iOS készülékeden.

Elsőként értesülhetsz a friss információkról, hírekről a város életével kapcsolatosan, akár közvetlen push üzenet formájában is.

Bárhol és bármikor megtalálhatod, amire vágysz, amikor csak kedved tartja, beépített térképünk rögtön oda navigál. (Az alkalmazás használatához, a mobil-adatforgalom és helymeghatározás engedélyezése szükséges, a telepítést követően fogadd el a feltételeket.)

Közlekedési mobiljegy: Ha a tömegközlekedést választod, mobiltelefonod segítségével elektronikusan vásárolhatsz jegyet a közösségi közlekedés járataira. Országos lefedettséggel, valamennyi szolgáltató, valamennyi jegye és bérlete elérhető. Az app használatakor nem kell elárusító helyeket felkeresned, akárhol is vagy, időveszteség, készpénz használata, és sorban állás nélkül, kényelmesen juthatsz hozzá helyi, illetve helyközi jegyeidhez.

E-matrica: A funkció segítségével havi, 10 napos, éves vagy megyei autópálya jogosultságot vásárolhatsz a legtöbb jármű kategóriában bankkártyás fizetéssel. Az applikációban megtekintheted a vásárlásokat és ellenőrizheted azok érvényességét.

Tata kártya: Virtualizáld a meglévő Ifjúsági és felnőtt kártyádat és tárold az applikációban. Az ifjúsági kártyád érvényessége automatikusan frissülni fog, a felnőtt kártyádat pedig lejárat előtt pár mozdulattal megújíthatod bankkártyás fizetéssel. A plasztik városkártya helyett elég mobiltelefonon a CityApp Tata applikáción belül megmutatni digitális Város kártyádat, máris tudod érvényesíteni kedvezményed.

Hűségkártya: Tárold hűségkártyáidat és a vonalkód segítségével érvényesítsd a pénztáraknál kedvezményedet vagy gyűjtsd pontjaidat. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy befotózod a hűségkártyád képét az applikációba.

Városi bejelentő: Lehetőséged nyílik a településen felismert rendellenességek mobiltelefonon keresztüli bejelentésére és a bejelentések nyomon követésére. A bejelentés pontos helye GPS koordináta alapján vagy cím beírásával is történhet. A bejelentések közvetlen a város megoldó csoportjához érkeznek a bejelentés típusa alapján, ahol megkezdődik a feldolgozás.

Belépőjegy: Ha kulturális eseményre mennél, a mobiltelefonod segítségével elektronikusan vásárolhatsz belépőjegyet számos magyarországi intézménybe. Keresd az elérhető szolgáltatók listáját az applikációban (pl. Fővárosi Állat- és Növénykert, Budakeszi Vadaspark, Kecskeméti vadaskert, Debreceni Állatkert).

Az ingyenesen letölthető alkalmazásról további információk olvashatók a CityApp.hu oldalon.

Az alkalmazás Androidon és iOS-en is elérhető.