Tata és Térsége Civil Napok szeptember 16. és október 1. között

Idén szeptember 16. és október 1. között rendezi meg a Tata és Térsége Civil Társulás a Tata és Térsége Civil Napok eseménysorozatát, amely 2022-ben is változatos programokat kínál az érdeklődőknek.

A kulturális, ismeretterjesztő, életmódbeli és környezetvédelmi témákat egyaránt érintő programok a kikapcsolódási lehetőség mellett ebben az évben is szeretnék felhívni a figyelmet az önszerveződésre épülő helyi civil szervezetek tevékenységére, munkájuk sokszínűségére. Domonkos Ágnes, a Tata és Térsége Civil Társulás elnöke ezzel kapcsolatban a szeptember 13-án rendezett sajtótájékoztatón elmondta: – A kezdetekkor még csupán 2 napos eseményt idén már 19. alkalommal szervezik meg, s ebben az esztendőben közel 20 egyesület, szervezet együttműködésének köszönhetően 34 program várja a következő hetekben a közönséget.

A Civil Napok eseményei több ízben is kapcsolódnak a Fellner Emlékévhez, a rendezvénysorozat nyitó eseménye annak a filmnek a bemutatója lesz szeptember 16-án az Est Moziban, amelyet a Tatai Televízió készített az építőmester helyi életművéről.

A Civil Napok a következő hetekben tartogat az érdeklődőknek többek között koncertet, városismereti sétát, tárlatvezetést, emléktábla-avatást, sportdélutánt és ismeretterjesztő előadásokat is. A részletes program a csatolt mellékletben olvasható.

Civil Napok-programfüzet 2022