Tata Városáért kitüntetés bronz fokozatában részesült Papp Lászlóné

Tata Város Önkormányzat Képviselő – testülete 2023-ban a Tata Városáért kitüntetés bronz fokozatát adományozta Papp Lászlóné nyugdíjas óvodai dajkának, aki az elismerést augusztus 20-án, a Kossuth téren megrendezett városi ünnepségen vette át.

Papp Lászlóné az agostyáni óvodai és közösségi életben való több évtizedes aktív, lelkiismeretes munkájának elismeréseként részesült a kitüntetésben.

Papp Lászlóné Ica néni az egykori Dobi István Szakképző Iskolában végzett kertészet és virágkötő szakon. A volt cipőgyári óvodában kezdett el először dolgozni dajkaként, majd 1999-től, a Bergengócia Óvoda alapításától egészen nyugdíjba vonulásáig a Tatai Geszti Óvoda Agostyáni Tagintézményében szorgoskodott. Jó kézügyessége van, szépen rajzol, az óvodát ma is sok-sok rajza díszíti. A gyermekeket sajátjaként szerette, s emellett az intézmény környezetének tisztántartásában is rendszeresen részt vett, a festéstől a fűnyírásig mindent elvégzett. Nemcsak az óvodai közösség, hanem Agostyán közösségi életében is aktív, mind a mai napig közreműködik a helyi programok, táborok, bálok, kirándulások szervezésében.

Az elismeréshez szívből gratulálunk!