Tata Városáért kitüntetés ezüst fokozatában részesült Horváth Zoltán Zsolt

Tata Város Önkormányzat Képviselő – testülete 2023-ban a Tata Városáért kitüntetés ezüst fokozatát adományozta Horváth Zoltán Zsoltnak, a Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. vezérigazgató-helyettesének, aki az elismerést augusztus 20-án, a Kossuth téren megrendezett városi ünnepségen vette át.

Horváth Zoltán Zsolt, Tata sportéletében végzett több éves aktív közösségszervező munkájáért, valamint a tatai jégpálya létrehozásában és a jégkorong helyi népszerűsítésében végzett eredményes tevékenysége elismeréseként részesült a kitüntetésben.

Horváth Zoltán Zsolt a kezdetektől a Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. munkatársaként dolgozik a helyi közösségéért. Munkája során kiemelt figyelmet fordít a város szabadidős programjainak helyszínéül szolgáló létesítmények működtetésére, azok élettel, programokkal való megtöltésére. A mozgás jelentős szerepet foglal el életében, hiszen a jégkorongsport tatai népszerűsítésében és a Tatai Hódok Jégkorongcsapat létrehozásában elévülhetetlen szerepet töltött be, jelenleg is aktív közösségépítőként vesz részt városunk sportéletében. Az elmúlt évek során a hoki igazi közösséggé kovácsolta a gyermekeket és szüleiket egyaránt. Tevékenységének eredményességét mutatja, hogy 2022-ben az U14-es csapat I. helyezést ért el, míg 2023-ban az U16-os korosztály csapata bronzérmet szerzett az országos bajnokságon.

Az elismeréshez szívből gratulálunk!