Tatához köthető jelöltje is van az idei vármegyei Prima-díjnak

Július elején indult el a szavazás az idei Prima Díjasokra, akik között tatai és városunkhoz szorosan kötődő jelölt is van. Magyar Zeneművészet kategóriában a Peron Music Alapítványra és Pap Tibor elnökre voksolhatunk szeptember 1-ig.
Pap Tibor vezetője, motorja, meghatározó személyisége a tatai Peron Music Könnyűzenei Tehetséggondozó és Képző Központnak, s ezzel együtt a helyi tehetséggondozásnak. A Peron Alapítvány 1993 márciusa óta dolgozik azért, hogy a zeneipar minden területén támogatást nyújtson a tehetséges fiataloknak és segítse a feltörekvő, kezdő zenekarok, előadók előrejutását. A közösség küldetésének érzi, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a könnyűzenei alapú alapfokú zenei képzést. Nagyon sok program, kezdeményezés kapcsolódik a nevükhöz, kiadványok, táborok, fesztiválok, önkéntes és közösségépítő programok. Több, mint 5 ezer diákot táboroztattak az elmúlt három évtizedben, legalább hatezer gyermekhez jutottak el két év alatt rendhagyó énekórákkal, több száz zenekar pályáját támogatták. 2019 szeptemberében nyílt meg városunkban a Peron Music Könnyűzenei Tehetséggondozó és Képző Központ, mely az egész régióban egyedülálló lehetőséget biztosít a könnyűzenei képzésre a műfaj iránt érdeklődők számára, a Peron Alapítvány szakmai munkájának köszönhetően. Köszönjük az elhivatott munkát Pap Tibornak és csapatának, szívből gratulálunk a jelöléshez!
A szavazásra létrehozott online felületen – https://www.kemma.hu/primadij – szeptember elsején este nyolc óráig voksolhatunk Pap Tiborra és a Peron Alapítványra!