Tatai és városunkhoz kötődő jelöltje is van az idei Prima Díjnak

Idén ősszel is kiosztják a Prima Díjakat, július 4-én elindult a szavazás a jelöltekre, melyek között Magyar Építészet és Építőművészet kategóriában Markos Anikó építész, Magyar Zeneművészet kategóriában pedig a Peron Music Alapítvány és Pap Tibor elnök szerepel.

Ebben az esztendőben is tíz példamutató személyiséget, illetve csoportot jelölt a Prima Díjra a VOSZ Komárom-Esztergom vármegyei szervezete, az olvasók szavazati alapján pedig valaki Prima Közönségdíjat kap majd – írja a kemma,.hu internetes oldal. Sokéves hagyomány, hogy a 24 Óra és a Kemma.hu olvasói is szavazhatnak a megye sport, szellemi és kulturális életének kimagasló személyiségei közül arra a tízre, akiket az ajánlások alapján a Vállalkozók és Munkáltatók Szövetsége vármegyei szervezetének kuratóriuma a Prima Díjra jelölt. Immár 18. alkalommal adják majd át a díjakat, idén 102 nevezésből  válogatták ki a tíz jelöltet – fogalmaz a vármegyei hírportál.

A szavazásra létrehozott online felületen – https://www.kemma.hu/primadijszeptember elsején este nyolc óráig voksolhatunk, egy jelöltre naponta egyszer, Facebook-azonosítóval. Emellett hamarosan további szavazási lehetőségek is várják az érdeklődőket, a voszkom@gmail.com e-mail címen, és a Forrás Rádió weboldalán. Offline módon is lehet majd szavazni: a jelölteket többször bemutatják a 24 Órában, a bemutatkozásaikat kivágva és azt postán a 24 ÓRA szerkesztőségébe (Tatabánya, 2800, Mártírok útja 44.), vagy a VOSZ irodájába (Tatabánya, 2800, Fő tér 8/B) eljuttatva is szavazhatnak az érdeklődők.

A jelöléshez szívből gratulálunk Markos Anikónak és Pap Tibornak, szavazzunk minél többen rájuk!