Tatai Patrióta Közéleti Magazin

2015 tavaszán jelent meg először a Tatai Patrióta című negyedéves közéleti magazin, melynek elsődleges célja már a kezdetektől az, hogy erősítse a tataiság érzését, a város közösségéhez való tartozást. A lapot Michl József polgármester alapította, először a Tatai Városkapu Nonprofit Zrt. kiadásában került az olvasókhoz, majd 2018 őszén a magazin kiadási és terjesztési feladatait a Tatai Rend-ház Kft. vette át.

A Patrióta Magazin azoknak szól, akiket mélyebben foglalkoztat, mi zajlik a városban, mi áll a helyi hírek hátterében, kik élnek Tatán, és mit tesznek a köz szolgálatában. Az újságban tanulmányok, történetek, interjúk, aktuális cikkek jelennek meg olyan témákban, mint közélet, önkormányzat, irodalom, kultúra, vallás, történelem, sport és gasztronómia.

A Tatai Patrióta Magazin számai megvásárolhatóak a volt Piarista Rendházban, ahol az olvasók előfizetési igényüket is jelezhetik. Az újság korábbi lapszámait az interneten is megtekinthetik, a www.tatairendhaz.hu/kiadvanyok  weboldalon. Az érdeklődők a kapcsolatot a szerkesztőséggel a tataipatriota@tata.hu e-mail címen keresztül vehetik fel.