Változik a forgalmi rend az Alkotmány utcában

FIGYELEM! Május 14-én, kedden délelőtt változik a forgalmi rend az Alkotmány utcában!

A belterületi kerékpárút kialakításával kapcsolatban ismét módosul a közlekedés rendje az Alkotmány utcában. A múlt héten megkezdett munkálatok második szakaszához érkezve az Alkotmány utca és a Tópart utca kereszteződését teljesen lezárják. Ezzel összefüggésben az Alkotmány utca felső szakasza a munkavégzés ideje alatt kizárólag az Ady Endre utca felől lesz megközelíthető. Itt rendhagyó módon két irányban is közlekedhetnek majd a gépjárművek a Német Nemzetiségi Múzeumig. Az Alkotmány utca másik végére a Bartók Béla utca irányából lehet bejutni gépkocsival. Az Ady Endre utca vonatkozásában életbe lépő átmeneti közlekedési rendet útburkolati jelek felfestésével és táblák kihelyezésével fogják jelezni várhatóan holnap reggel 9 óráig, így a változás tényleges életbe lépésére is ettől az időponttól kerülhet sor.

A Tópart utcában élők a munkálatok befejezéséig továbbra is a Kodály tér irányából érhetik el lakásaikat az önkormányzat által korábban biztosított ideiglenes behajtási engedéllyel.

A gyalogos közlekedés rendjét a fenti változások nem érintik.

Köszönjük türelmüket és megértésüket, és kérjük, hogy fokozott körültekintéssel közlekedjenek a forgalmi változással érintett területen!