XI. Barlang/Grotta kiállítás – ÁTJÁRÓ

A Kuny Domokos múzeum tizenegyedik alkalommal rendezi meg a Barlang/Grotta kiállítást Tatán a Törökkori bejáróban 2023. augusztus 5. és augusztus 27. között.

A kiállítás témája, címe idén: SOL INVICTUS

A kiállításra jelentkezhetnek 40 évnél fiatalabb professzionális képzőművészek, valamint a művészeti egyetemek hallgatói festménnyel, grafikával, szoborral, installációval. A kiállítás meghívásos és szabad beadásos rendszerben kerül megrendezésre. A korábbi kiállítók meghívottként szerepelhetnek korhatár nélkül. Jelentkezni július 7-ig lehet e-mailben.

Kérjük a jelentkezők küldjenek a torokkorikiallitas@gmail.com e-mail címre maximum 5 db képet JPG formátumban (1 M-5M), címmel, mérettel, technikával és készítési évvel együtt, valamint egy rövid szakmai önéletrajzot. A kiállítandó képek mérete ne haladja meg az 1m x 1m-t. A pályázat eredményéről, képek leadásáról, és a megnyitó pontos idejéről mindenkit e-mailben értesítünk. A képeket kiállításra kész állapotban kérjük leadni. A kiállítás anyagából katalógus készül.

A kiállítási anyagok gyűjtése Budapesten (helyszínt később egyeztetünk a kiállítókkal), Zalaegerszegen és Tatán a Vármúzeumban lesz.

A legjobb alkotók a következő évben lehetőséget kapnak önálló kiállításra a Vármúzeumban.

A korábbi Barlang/Grotta kiállításokon résztvevőknek nem kell önéletrajzot küldeniük, elég a kiállításra szánt munkákat elküldeni.

Megkérünk mindenkit, hogy tartsák be a jelentkezési határidőt!

Jelentkezési határidő 2023. július 9.

További információ:
Kövesdi Mónika 20/ 5795716
Kammerlohr-Kováts László 70/3186311
torokkorikiallitas@gmail.com