Tatai Fényes Napközi

Tata Város Önkormányzata, a Tatai Városkapu Zrt. és a Szociális Alapellátó Intézmény együttműködésében a nyári iskolai tanítási szünetben a Fényes Fürdő területén kialakított táborban június és augusztus között várja a jelentkezőket 2015 óta a Fényes Nyári Napközi, amely az alsó tagozatos általános iskolások számára nyújt felügyeletet hétköznaponként 8 és 16 óra között tartalmas programokkal tapasztalt pedagógusok irányításával.

A fürdő területének egy erre a célra bekerített, biztonságos részén, rendezett, szép természeti környezetben tölthetik el nyári szünetüket azok a gyermekek, akiknek szülei dolgoznak vagy nincsen lehetőségük gyermekeiket nyaralni vinni. A táborban a szervezők biztosítják a résztvevők számára a napi háromszori étkezést (tízórai, meleg ebéd, vacsora), a Magyary Zoltán Művelődési Központ és a Fényes Fürdő közötti buszos közlekedést, sportprogramokat, strandbelépőt, természetismereti túrákat, múzeumlátogatásokat és kézműves foglalkozásokat.

A helyszínen a táborozók rendelkezésére áll 7 kisház, nagyméretű fedett közösségi tér, füves focipálya, kisméretű fedett focipálya, játszótér (2 homokozóval, pingpongasztalokkal).

Az elmúlt években kiemelten támogatta a tábort a Magyar Vöröskereszt Tatai Szervezete, a Tatai Rendőrkapitányság és az Agostyáni Önkéntes Tűzoltók Egyesülete.

Letölthető dokumentumok