ÁHI Jóga Egyesület

Székhely:

2890 Tata, Kocsi út 49.

Képviselő:

Bacsárdi Józsefelnök

Mobil: 

+30-349-32-63

Nyilvántartási szám:

11-02-0001819

Adószám:

18209785-1-11

Statisztikai számjel:

18209785-9499-529-11

Közhasznúsági fokozat:

nem közhasznú

Egyesület formája:

egyesület

Cél szerinti besorolása:

sporttevékenység

Cél szerinti leírás:

Az ÁHI jóga megismertetése, a jóga általi egészségmegőrzés, a testmozgás népszerűsítése és a tagok közötti jó kapcsolat erősítése, amelynek keretében az egyesület az ÁHI jóga , és általában a jóga megismertetése érdekében előadásokat tart,- képzéseket szervez, fogyatékos személyeket segít.

Az egyesületről

Az ÁHI Jóga Egyesület sport és egészségmegőrző programokat szervez fiataloknak és időseknek egyaránt. Előadásokat és bemutató energiafeltöltő, regeneráló mozgásgyakorlatokat tartanak azok számára, akiknek fontos az egészsége.

Fontosnak tartják a szellemi és testi fogyatékkal élő, valamint egészségkárosodott fiatalokkal és idősekkel való törődést is. Kiemelten kezelik társadalmi beilleszkedésüket a sport segítségével.

Támogatják a hátrányos helyzetben lévőket, adományokat gyűjtenek számukra.

Egyesületük több éve jelen van a különböző egészségnapi rendezvényeken. Egészségőrző programokban vettek és vesznek részt iskolákban, szociális otthonokban, idősek otthonában, nyugdíjas klubok, sportnapok, fesztiválok rendezvényein. Szívesen együttműködnek minden olyan szervezettel, akik hasonlóan gondolkodnak.

Munkájukhoz önkénteseket is várnak.