Renmei KYOKUSHIN Karate Sportegyesület

Székhely:

2890 Tata, Bacsó B. út 66. 4. lh. 4/4.

Képviselő:

Szabó Kornél  – elnök

Facebook:

https://www.facebook.com/kyotata.hu

Mobil:

+36-20-323-8952

Nyilvántartási szám:

11-02-0001554

Adószám:

18615386-1-11

Statisztikai számjel:

18615386-9312-521-11

Közhasznúsági fokozat:

nem közhasznú

Egyesület formája:

egyesület

Cél szerinti besorolása:

sporttevékenység

Cél szerinti leírás:

Összefogni, tömöríteni a sportág kedvelőt, a sportág széleskörű megismertetése. Tagjai számára a részvétel szervezés és biztosítása különböző versenyeken. Edzések, kiképzések, egyéb rendezvények szervezése, lebonyolítása. Kapcsolatkiépítés, illetve tartása a belföldi és külföldi partneregyesületekkel, utánpótlás nevelés.

Az egyesületről

„Rendületlenül edzeni fogjuk testünket és lelkünket”

A „Kyokushin karate végső célja nem a győzelem, vagy a vereség, hanem a benne részt vevők jellemének tökéletesítése” Sosay Mas Oyama

Az egyesület az edzéseit a Fényes-fürdő területén kialakított edzőteremben (dojóban) tartja. Az egyesület fontos feladatának tartja a fiatalok nevelését, oktatását, fegyelemre, figyelemre, mások iránti tiszteletre tanítva őket. Munkája során fizikálisan és mentálisan is megerősíti a gyermekeket, felnőtteket. Versenyzői diákolimpián, országos versenyeken már több érmes helyezést szereztek. Az egyesület számos sportolójára válogatott kerettagként is számítanak. Szervező munkáját dicséri, hogy évente kétszer országos versenyt rendeznek Tatán, ahol több külföldi csapat is megméreti magát.

2019-ben Szabó Kornél, az egyesület vezetője Tata Városáért kitüntetés bronz fokozatában részesült a kyokushin karate harcművészet szellemiségének hazai megismertetésében, népszerűsítésében, oktatásában végzett önzetlen tevékenysége elismeréseképpen.