Tatai Shotokan Karate SE

Székhely:

2890 Tata, Agostyáni út 72.

Képviselő:

Tóthné Rácz Mariann

Telefonszám:

06307487095

E-mail:

tothneraczm@gmail.com

Nyilvántartási szám:

11-02-0001346

Adószám:

18612620-1-11

Statisztikai számjel:

18612620-9499-521-11

Közhasznúsági fokozat:

Nem közhasznú

Egyesület formája:

egyesület

Cél szerinti besorolása:

sporttevékenység

Cél szerinti leírás:

A karate sportágban a rendszeres sportolás, versenyzés, testedzés, felüdülés biztosítása, az ilyen igények felkeltése, tagjainak nevelése, az öntevékeny társadalmi és közösségi élet kibontakoztatása, és folyamatos biztosítása.

Az egyesületről

A Tatai Shotokan Karate SE 2000-ben indult útjára Berta Shotokan SE néven. Az elmúlt több mint két évtized mind teljesítményben, mind érmekben, örömökben és élményekben gazdag volt számukra. Több nemzetközi versenyen szerepeltek kiváló eredményekkel, számos országos bajnokságon értek el kimagasló eredményeket, és több kisebb megmérettetésen is részt vettek.

Céljukká vált, hogy azok a gyermekek (karatékák), akik náluk edzenek, megpróbálják a karate csodálatos útját járni, elsajátítsák a karate 5 fő elemét, a Jellemet, a Tiszteletet, a Szorgalmat, az Önuralmat és az Akaraterőt, tiszteletet és alázatot tanuljanak a másik ember iránt, fejlesszék akaratukat és szellemüket. Ugyanis a karate célja nem a győzelem vagy a vereség eldöntése, hanem a gyakorlatok tökéletesítése és közben a jellem fejlesztése. Hisznek abban, hogy azok, akik náluk edzenek, nemcsak a teremben viselkednek majd úgy, ahogy kell, hanem a valós életben is, ugyanis a karate erre tanítja őket.

Edzéseiket a Talentum Iskola Országgyűlés téri épületének tornatermében tartják. Várják azokat a sportolni vágyó gyermekeket és felnőtteket, akik egy családias és értékközpontú közösségben szeretnének aktívan sportolni.