Projektzárás

Az ÁROP pályázat szakmai célkitűzése az Európai Unión belül alapvetően olyan folyamatokra koncentráló, mely a hivatal működésére és külső kapcsolatrendszerére vonatkozik. A program szervesen épít és egyben ráépül a tanúsított ISO 9001-es minőségirányítási rendszerre, valamint alkalmazza a CAF Közös Értékelési Keretrendszer követelményeit.

A projekt végrehajtásának célja a hivatali működés átláthatóbbá tétele, a hivatali működés hatékonyságának fejlesztése és a partnerkapcsolatok minőségének javítása.

A projekt során szervezetfejlesztési kérdésekben a Controll Hollding Tanácsadó Zrt-vel dolgoztunk együtt.

A letölthető Projektdokumentáció tartalmazza az egyes programterületek keretében elvégzett tevékenységeket és azok eredményeit, valamint a fejlesztési javaslatokat.

A csatolt előterjesztésben a tanulmány összegzése tekinthető meg.

A projekt részét képezi egy integrált pénzügyi rendszer szoftver beszerzése. Közbeszerzési eljárás során a szoftvert beszereztük és 2011. januárjával bevezettük a POLISZ integrál gazdasági rendszert.

Célunk, hogy a projekt polgármesteri hivatal működésére vonatkozó fejlesztési területei a lakosság számára észlelhetőek legyenek, elégedettségüket növelő tényezőként valósuljanak meg a fenntartási időszak alatt.

Letölthető dokumentumok